DKF er stolte af at præsentere årets ultimative skønhedsevent

Med over 100 stande.

Er du interesseret i at opdage nye produkter, udstyr og service løsninger til skønhedsbranchen?
Er du interesseret i at møde de førende leverandører, møde nye forretningsmuligheder og holde dig up-to-date omkring nye trends og innovative idéer indenfor skønhed og wellness?

…så kan du ikke komme udenom BEAUTY21, den største og ledende årlige skønhedsevent for den professionelle skønheds-og wellness branche.
 

BEAUTY21 er den største fagmesse for skønhedsbrancheDen eneste skønhedsevent, hvor alle sektorer indenfor skønhedsindustrien samles under et tag hudpleje, negle, make-up, service, spa, wellness m.m.

Åbningstider:
Lørdag den 30. oktober 2021
kl. 10.00 - 17.00

Søndag den 31. oktober 2021
kl. 10.00 - 17.00

Ovennævnte åbningstider er gældende for udstillingsområdet. Derudover vil der blive afholdt gallafest / jubilæumsparty lørdag aften, med middag, live musik, efterfuldt af dj, der spiller op til dans og hygge med dine kollegaer og leverandører - dette kræver særskilt billet.

DKF udsender løbende nyhedsmail med de sidste nyheder og tilbud fra skønhedsbranchen, så har du interresse i denne branche og ønsker at holde dig opdateret og få information om de mest attraktive tilbud, arrangementer, kurser m.m., så tilmeld dig DKF's nyhedsmail nedenfor.

Bella Center

30. og 31. oktober 2021

BELLA CENTER
Center Boulevard 5
2300 København S

Billetter kan købes ved indgangen.
Pris for indgang kr. 120,-
Billetten giver adgang til begge dage. 

Elever kr. 60,- (kræver elevbillet)
Medlemmer af DKF gratis indgang

Indgangsbilletten gælder til begge dage.