KÆRE LEVERANDØRER
Der findes ingen bedre måde hvorpå du kan øge kendskabet til dit firmas produkter, indenfor den professionelle skønhedsbranche, end at være en del af Danmarks største og mest respekterede begivenhed for skønhedsbranchen, nemlig BEAUTY21

BEAUTY21 Copenhagen

OBS - UDSTILLERMØDE,
den 22. september 2021, kl. 10.00

Her mødes vi i Bella Center, i et mødelokale - Bella Center personale fortæller om hallen, og de muligheder der er. Bagefter går vi en tur ind i den nye hal, og kigger lidt på der, hvor vi skal være.
Tilmelding til info@dkfnet.dk, hurtigst muligt

BEAUTY21 er Danmarks største messe for den professionelle skønhedsbranche, og vi er i fuld krig med planlægningen! På denne side kan du læse alt om at udstille på BEAUTY21.

SÅDAN bliver I udstiller på BEAUTY21
Udfyld formularen på denne side og reservér Jeres stand allerede NU! Se standtegningen over udstillingsområdet på denne side. Alle stande opstilles med fuld bag- og sidevægge mellem standende, fremlagt strømfordelerstik til hver stand og opsat 3 stk. spots på 9 kvm stande, og 2 stk. spots pr. 6 kvm standene, dette er inklusiv i standlejens pris.

OPSTILLING AF STANDE 
Under opstillingsperioden vil der være teknikkere og servicepersonale i hallen. (Nærmere beskrivelse herom, efter bestilling af stand/stande) Der vil være mulighed for leje af borde, stole, interiør, duge m.m.
BETALINGSBETINGELSER
Efter reservation fremsendes faktura på depositum svarende til 20 % af det reserverede stand areal. Dette skal betales senest 31. dec. 2020, faktura på resterende beløb, betales senest januar 2021, med betaling senest 31. januar 2021. Såfremt den reserverede stand/stande ikke er betalt til tiden, så kan DKF annullere standene efter den 5. februar 2021 - herefter refunderes depositum ikke. (dette opdateres løbende, når vi nærmer os).
SPONSOR MULIGHEDER
Få omfattende eksponering af dit firma både på print og online - før, under og efter BEAUTY21. Vis at Jeres virksomhed, interesserer sig for sine kunder, ved at tegne et sponsorat. Informationerne om hvordan Jeres firma kan blive sponsor, udsendes til de virksomheder der har reserveret stande. Du kan også kontakte os på info@dkfnet.dk.
KONKURRENCER
DANMARKS STØRSTE - mest PRESTIGEFYLDTE og professionelle NEGLE MESTERSKAB, arrangeres af DKF. Vi skal kåre danmarksmestrene i kategorierne Akryl og Gele. Det samme gælder de store konkurrencer i Vipper, som vi selvfølgelig også er arrangører af i 2021. Selvfølgelig skal vi ikke glemme DANMARKS MESTERSKABERNE i MAKE-UP. 


SERVICEMEDLEM
Opnå stor besparelse på bla. stand lejen - Er Jeres firma endnu ikke servicemedlem, kan det nås endnu, vi skal blot have Jeres tilmeldelse senest 15.november 2020 så kan I gøre brug af rabatten med det samme. Download materiale om servicemedlesskab på denne side.

LEDIGE STANDE


Bestil stand nederst på siden


OMRÅDE B1

9kvm (3m x 3m):
Udsolgt af denne størrelse
12kvm:
105

OMRÅDE B2

9kvm (3m x 3m):
008, 023, 023A
12kvm:
Udsolgt af denne størrelse
4kvm: 
Udsolgt af denne størrelse

Pris for standleje

Pris: kr. 950 pr. m2
Servicemedlem kr. 825.- pr. m2.

Stand mål: beskrevet på stand tegningen.
Standard 1: 1-160 (3x3m - 9kvm) (1,11 varierer)
Standard 3: A-T (3x2m - 6kvm)

Bestilling af stande

Udfyld nedenstående formular og klik på "send din bestilling". Du vil hurtigst muligt kunne se din standreservation på udstillerlisten. Der vil blive fremsendt faktura på den/de bestilte stande, når vi nærmer os
OBS: Vi tager forbehold for krydsende bestillinger, der er reserveret - men endnu ikke opdateret.